LFW (London Fashion Week)

Image
 
Aceasta postare, fetelor m-am gandit sa fie ..despre ce? A-ti ghicit! Despre saptamana modei care se desfasoara in acest moment in frumoasa capitala , Londra.Vorbesc in termeni prezenti deoarce acest eveniment este inca in proces de derulare! Iar acum in cateva cuvinte sa detaliem putin toate acestea.
     In primul rand ce stim despre FASHION WEEK ?  Ei bine, este un eveniment industrial in lumea modei, care se deruleaza aproximativ in cursul unei saptamani si in cadrul careia cei mai renumiti designeri, case de moda, branduri isi prezinta ultimele colectii in asa renumitele RUNWAYs. Aceste evenimente au ca scop pricipal afisarea si accentuarea ultimelor tendinte pentru fiecare sezon.
     Desigur ca stim cu totii ca cele mai mari capitale ale modei sunt: MILANO , NEW YORK , LONDON , PARIS.
     Aceste evenimente se desfasoara de doua ori pe an in capitalele mentionate mai sus, cu cateva luni inainte de fiecare sezon. Acest fapt  permite publicului larg,criticilor, celor pasionati de moda si mediei de pretutindeni un  mic avantaj in  urma caruira isi pot creea o idee despre tendintele ce urmeaza sa vina, despre stil,design si toate acestea. Preview’urile pentru colectia TOAMNA/IARNA se desfasoara in lunile de inceput ale anului, respectiv IANUARIE/APRILIE iar  pentru colectile PRIMAVARA/VARA, Preview’urile au loc in lunile SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE.
      Deasemenea, exista doua sezoane majore pe an: TOAMNA/IARNA respectiv PRIMAVARA/VARA. Pentru womenswear TOAMNA/IARNA incep intotdeauna de la NEW YORK,  in FEBRUARIE și iau sfarsit in luna MARTIE , la PARIS . Colectiile de PRIMAVARA/VARA incep in NEW YORK în SEPTEMBRIE si iau sfarsit in OCTOMBRIE, la PARIS . Colectiile  Menswear TOAMNA/IARNA incep in IANUARIE la MILANO de obicei, mai putin de o saptamana, urmata de inca o saptamana scurta in PARIS. Spectacole Menswear de PRIMAVARA/VARA se petrec in luna IUNIE. Imbracamintea pentru femei HAUTE COUTURE, are loc de obicei in PARIS la o saptamana dupa spectacolele Menswear Paris.
          ( Si da sper ca nu v-am derutat foarte tare … :)) )
    In cateva cuvinte  putem spune ca am prezentat si clarificat ce se intampla de fapt in aceste saptamani dedicate modei. Cred ca sunteti la fel de nerabdatoare ca mine sa vedeti si colectille PRIMAVARA/VARA prezentate in lunile SEPTEMBRIE/ OCTOMBRIE/NOIEMBRIE. Ce ziceti ? 🙂  
          Iar acum va las cu niste fotografii super dragute de la LFW, si anume cateva colectii : Burberry Prorsum, Topshop Unique, Tom Ford ! Enjoy!           
         
                      Love&Kisses , Ann 
 
                                Burberry Prorsum: 
                 lfw1
          tumblr_mt89n0Pnzo1qfcut4o1_500
 tumblr_n15ylscCKk1s32brjo1_500Models, led by Cara Delevingne (L) presetumblr_n15y3zcQ551qc993do6_500
 
  Topshop Unique : tumblr_n13tx7U9C51scvafqo1_500
 tumblr_n13vz0b1jH1snfjtuo1_500tumblr_n14m8rzkhx1qc8yajo1_500tumblr_n147qfzSu81sws0ufo1_500tumblr_n1351iE1d11t5vwv3o1_1280 
Tom Ford: 
tumblr_mih1axhCMp1qc8yajo1_500tumblr_mih172p51Z1qc8yajo1_500 tumblr_mbau8owhSa1qdc5tro1_500tumblr_n160wzRDXo1r16wfko6_500 tumblr_n166b9nqUu1qc8yajo1_500
Advertisements

One thought on “LFW (London Fashion Week)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s